Noticies

19/11/2022

Lucas Molpeceres va ser guardonat a la Gala de l’Esport de Gandia.

10/10/2022

El nostre esportista Lucas Molpeceres (de 14 anys) ha estat seleccionat per a representar al club al Chef Amadeo Gandia BC a la Gala dels Esports de Gandia, el pròxim 19 de novembre, on s’elegirà el millor esportista de l’any 2022 de Gandia.
Enguany hem elegit a Lucas, sense dubte s’ho mereix i el següent.
Esportistes, bons i boníssimes – excel·lents, a Gandia hi ha a «troche i moche» i tots i totes s’ho mereixen, sense cap dubte, però per a nosaltres enguany, Lucas, serà el millor, passe el que passe.

• Medalla de bronze – 3r classificat al CAMPIONAT D’ESPANYA SUB15 A LA MODALITAT 3 BANDES. Los Alcáceres (Múrcia) – JUL 2022.
• Medalla de bronze – 3r classificat al CAMPIONAT D’ESPANYA SUB15 A LA MODALITAT LLIURE. Los Alcáceres (Múrcia) – JUL 2022.
• Medalla d’or – Campió Autonòmic sub-15 a la modalitat de 3 bandes. Sueca Juny 2022.
• Medalla d’or – Campió Autonòmic sub-15 a la modalitat de lliure. Sueca Juny 2022.
• Membre titular del Chef Amadeo Gandia BC a la lliga autonòmica Jocs de Sèrie. 6é classificat.
• Membre de l’equip Chef Amadeo Gandia BC a la lliga autonòmica de 1ª divisió a 3 bandes. Campions Grup B.

Retransmissió Seleccions Autonòmiques

MESA1-FBCV-DIRECTO1: https://www.youtube.com/channel/UCvBUn1UsgMFUtdJz5zS3WeA?view_as=subscriber

MESA2-FBCV-DIRECTO2: https://www.youtube.com/channel/UCUCo8dlgOmJAdTUeWTv8NdQ

MESA3-FBCV-DIRECTO3: https://www.youtube.com/channel/UCP-87S2UH6LjxIHGaZ2Gakg

MESA4-FBCV-DIRECTO4: https://www.youtube.com/channel/UCMNtwWswfjgQJ5nHJfLvjww

MARCADORES ON-LINE FBCV-DIRECTO5: https://www.youtube.com/channel/UCqlFPgRNsX8xs2YOnsPg6Vg?view_as=subscriber

Permite ver los marcadores de los 4 partidos.

RESULTADOS ON-LINE: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xn1d7Yu5eAvdztaHU4faR8QyoJFPu3Y9X2RWkPMJ6zo/edit?ts=6093aa76#gid=524661617

En los resultados on-line permite seleccionar el partido a visualizar con un enlace en el número de mesa. Permite la visualización del partido elegido bien en directo o en diferido.

5-10-2020

PASCUAL DEL CHEF AMADEO GANDIA «VA SER PROFETA A LA SEUA TERRA»

PÒDIUM NACIONAL 3r A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL

Gandia i el seu club de billar escollits per l’inici de la temporada nacional de billar

La setmana passada es donava, a la ciutat de Gandia, el tret d’eixida a la temporada nacional de billar amb la celebració del Gran Premi d’Espanya, corresponent al rànquing nacional individual de la modalitat de 3 bandes. Com ja va sent habitual als darreres anys el clàssic Trofeu Ciutat de Gandia Chef Amadeo, en la seua XV edició, en les magnífiques instal·lacions del club Chef Amadeo Gandia de la ciutat ducal valenciana.

Un total de 90 jugadors procedents de tota Espanya van disputar durant 6 dies els punts que s’atorguen en disputar aquestes proves nacionals, segons la classificació obtinguda segons la classificació obtinguda, dels quals 3 participants del Chef Amadeo Gandia: Jose Luis Pascual, Jose Ramon Fuster i Ausiàs Fuster.

Assenyalar que la ciutat de Gandia i el seu club han sigut triats per a l’inici de temporada, com a ciutat amb bona comunicació i infraestructura hotelera, així com la capacitat d’organització del seu club de billar i instal·lacions àmplies amb separació entre taules, sistema de ventilació i extracció i renovació d’aire i per descomptat una instal·lació de retransmissió magnifica que permet la retransmissió integra de tots el partit per internet.

En el pla esportiu i valencià destacar la bona participació amb un total de 26 valencians que va situar a 7 jugadors entre els millors 20 primers: Jose Luis Pascual 3r, (Villalonga), Enrique Peñalva 9é (València), Ivan Mayor 12é (Ibi), Jose Gomez Bravo 14é (Elx), Francisco Ungetti (Paiporta), Alberto Sintas i Ausiàs Fuster 19é (Gandia).
Sense dubte la notícia destacada és el pódium de Jose Luis Pascual, jugador de Villalonga enrolat en el cub gandià del Chef Amadeo Gandia B.C., que va fer un campionat excel·lent, amb 5 victòries, una derrota i una mitjana general d’1,198 amb tacada màxima d’11 caramboles.

Pascual és un gran jugador, que encara que no juga el rànquing nacional per motius laborals, és considerat com un dels bons jugadors del panorama nacional i que amb el pòdium en un Campionat d’àmbit nacional, com el Ciutat de Gandia ha demostrat que és capaç d’estar entre els millor jugadors. No és cap casualitat que estiga al pòdium, al seu palmarés nacional per equip i com a membre de la Selecció Valenciana de Billar, cal afegir aquest pòdium com a 3r d’Espanya.

També va desatacar el jugador gandià Ausiàs Fuster que s’ha classificat en 19è, en un molt bon campionat on va jugar 3 partits amb una mitjana general del 0,832.

També van participar Jose Ramon Fuster classificat en 38é amb 3 partits disputats i una mitjana general de 0,639.

Gran expectativa en l’organització del Chef Amadeo Gandia, club organitzador de l’esdeveniment, amb el protocol de la COVID establert per la Reial Federació Espanyola de Billar-RFEB i el Consell Superior d’Esport-CSD, que entre altres establien el protocol de jugar sense públic espectador, tan sols personal es permetia l’entrada a personal perfectament acreditat.

Aquesta expectativa ha estat superada amb una organització modèlica del club gandià: compliment dels protocols documentals, neteja i desinfecció, presa de temperatura i amb la retransmissió integra de tots els partits mitjançant streaming i pels canals de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, amb una qualitat immillorable.

Es pot dir que el Chef Amadeo Gandia ha fet una organització espectacular i que justifica perfectament perquè la ciutat de Gandia i el seu club de billar van ser escollits per a l’inici de la temporada 2020-21 per la RFEB.

Guanyadors del Gran Premi d’Espanya
Entrega del Trofeu a J.L. Pascual, jugador del GBC
Presentació finalistes