Lligues 2020-21

Classificacions d’equips i jugadors

Actes partits

Lliga Honor Gandia-Círculo Mercantil de Castelló

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 24 d’Octubre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Primera La Alcudia-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a La Alcudia el dia 17 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Va guanyar La Alcudia per 6 a 2.

Primera Jornada de la Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Gandia A)

Equips participants: Gandia A, Gandia B i Almussafes.

Lliga Primera CV Moncada-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Moncada el dia 10 d’Octubre. L’equip va estar format per A. Fuster, C. Amador, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 2 a 6.

Lliga Primera CV Gandia-C. Mercantil

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 9 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

OPEN LLIURE Comunitat Valenciana

El nostre equip de Lliure va jugar a Sueca els dies 12 i 13 de Setembre. L’equip va estar format per J. Muñoz, L. Molpeceres i E. Borja.

Lliga Primera CV Gandia-Torrent

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 12 de Setembre. L’equip va estar format per A. Fuster, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Honor CV Gandia-Sueca

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 5 de Setembre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i S. Bolo. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.