Lligues 2020-21

Classificacions d’equips i jugadors

Actes partits

Lliga Honor Nacional (27-28 de Març de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar els dies 27 i 28 de Març al CAR de Los Narejos de Murcia. L’equip va estar format per P. Ceulemans, J.L. Pascual, A. Sintas, F. Estruch i A. Fuster. Varem guanyar 3 partits i empatar els 2 restants.

Lliga Honor Sueca-Gandia

Lliga Honor Gandia-València

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 2 de Gener contra el València. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen empatar.

Lliga Honor Llíria-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 26 de Decembre contra el Llíria. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.

Lliga Honor Gandia-Mislata

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 19 de Decembre contra el Mislata. L’equip va estar format per F. Estruch, S. Bolo, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.

Lliga Primera Ateneo-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a València el dia 28 de Novembre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, V. Cholvi i N. Sastre. Va guanyar l’Ateneo per 6 a 2.

Lliga Honor Gandia-Paiporta

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 21 de Novembre contra el Paiporta. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Primera Gandia-Betxí

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 7 de Novembre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem empatar 4-4..

Segona Jornada de la Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Gandia B)

Equip Gandia B: L. Molpeceres, E. Borja i J. Muñoz.

Equip Gandia A: N. Sastre, C. Casanova i F. Alegre. Equip Sueca: M. Martí, S. Ortells i E. Escrivà.

Lliga Honor Ateneo-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a l’Ateneo el dia 30 d’Octubre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Bolo, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 2 a 6.

Lliga Honor Gandia-Círculo Mercantil de Castelló

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 24 d’Octubre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Primera La Alcudia-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a La Alcudia el dia 17 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Va guanyar La Alcudia per 6 a 2.

Primera Jornada de la Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Gandia A)

Equips participants: Gandia A, Gandia B i Almussafes.

Lliga Primera CV Moncada-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Moncada el dia 10 d’Octubre. L’equip va estar format per A. Fuster, C. Amador, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 2 a 6.

Lliga Primera CV Gandia-C. Mercantil

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 9 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

OPEN LLIURE Comunitat Valenciana

El nostre equip de Lliure va jugar a Sueca els dies 12 i 13 de Setembre. L’equip va estar format per J. Muñoz, L. Molpeceres i E. Borja.

Lliga Primera CV Gandia-Torrent

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 12 de Setembre. L’equip va estar format per A. Fuster, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Honor CV Gandia-Sueca

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 5 de Setembre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i S. Bolo. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.