Lliga 2020-21

Classificacions d’equips i jugadors

Actes partits

Lliga Honor Nacional (1 d’Agost de 2021)

Finalment el nostre equip de Honor Nacional ha quedat tercers a la classificació general. Tot un èxit després de varis anys sense estar entre els 3 primers.

Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Sueca)

Els 2 equips de Jocs de Serie varen jugar el 17 de Juliol a Sueca. Lo millor del club!!!

Lliga Honor Nacional (10 de Juliol de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar el dia 10 de Juliol a Paiporta. L’equip va estar format per P. Ceulemans, G. Marechal, J.L. Pascual i A. Cintas. Varem guanyar els 2 partits i anem tercers en la classificació, a un punt del segón i dos del primer.

Lliga Honor Nacional (26 de Juny de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar el dia 26 de Juny a Madrid. L’equip va estar format per P. Ceulemans, J.L. Pascual, P. Estruch i A. Fuster. Varem guanyar els 2 partits i anem segons en la classificació.

Lliga Honor Gandia-Llíria

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 30 de Maig. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen guanyar 8-0. L’EQUIP ES QUEDA PRIMER DEL SEU GRUP.

Lliga Honor Mislata-Gandia

Lliga Primera Gandia-Ateneo

L’equip de Primera va juagr el día 29 de Maig contra l’Ateneo. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi, i varen guanyar per 6-2. L’EQUIP ES QUEDA SEGON DEL SEU GRUP.

Lliga Honor Nacional (22 de Maig de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar el dia 22 de Maig a Castalla. L’equip va estar format per P. Ceulemans, J.L. Pascual, A. Sintas i P. Estruch. Varem empatar els 2 partits. Després de 11 jornades anem quarts i sols hem perdut un partit.

Lliga Primera Betxi-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Betxí el dia 22 de Maig. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 0-8.

Lliga Honor Paiporta-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a Paiporta el dia 19 de Maig. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen empatar, i van primers a la classificació.

Lliga Honor C. Mercantil-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a Castelló el dia 15 de Maig contra el C. Mercatil. L’equip va estar format per F. Estruch, S. Bolo, A. Fuster i X. Pascual. Els nostres jugadors varen perdre 7-1.

Lliga Honor Nacional (8 de Maig de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar el dia 8 de Maig a Valencia. L’equip va estar format per P. Ceulemans, G. Marechal, J.L. Pascual i A. Sintas. Varem guanyar 1 partit i perdre l’altre. Després de 9 jornades tenim sols hem perdut un partit.

Lliga Primera C. Mercantil-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Castelló el dia 8 de Maig. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 6-2.

Lliga Honor Gandia-Moncada

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 1 de Maig contra el Moncada. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i Candi Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 5-3.

Lliga Primera Gandia-La Alcudia

El nostre equip de Primera va jugar a Gandia el dia 30 d’Abril. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 8-0.

Lliga Primera Gandia-Moncada

El nostre equip de Primera va jugar a Gandia el dia 2 de Maig. L’equip va estar format per C. Amador, J. R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Va guanyar el Moncada per 1-7.

Lliga Honor Nacional (24 d’Abril de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar el dia 25 d’Abril a Gandia. L’equip va estar format per P. Ceulemans, J.L. Pascual, A. Sintas iF. Estruch. Varem guanyar 1 partit i empatar un altre. Després de 7 jornades, continuem invictes!

Lliga Primera Torrent-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Torrent el dia 10 d’Abril. L’equip va estar format per C. Amador, X. Pascual, V. Cholvi i N. Sastre. Va guanyar el Torrent.

Lliga Honor Nacional (27-28 de Març de 2021)

El nostre equip d’Honor Nacional va jugar els dies 27 i 28 de Març al CAR de Los Narejos de Murcia. L’equip va estar format per P. Ceulemans, J.L. Pascual, A. Sintas, F. Estruch i A. Fuster. Varem guanyar 3 partits i empatar els 2 restants.

Lliga Honor Sueca-Gandia

Lliga Honor Gandia-València

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 2 de Gener contra el València. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen empatar.

Lliga Honor Llíria-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 26 de Decembre contra el Llíria. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.

Lliga Honor Gandia-Mislata

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 19 de Decembre contra el Mislata. L’equip va estar format per F. Estruch, S. Bolo, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.

Lliga Primera Ateneo-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a València el dia 28 de Novembre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, V. Cholvi i N. Sastre. Va guanyar l’Ateneo per 6 a 2.

Lliga Honor Gandia-Paiporta

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 21 de Novembre contra el Paiporta. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Primera Gandia-Betxí

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 7 de Novembre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem empatar 4-4..

Segona Jornada de la Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Gandia B)

Equip Gandia B: L. Molpeceres, E. Borja i J. Muñoz.

Equip Gandia A: N. Sastre, C. Casanova i F. Alegre. Equip Sueca: M. Martí, S. Ortells i E. Escrivà.

Lliga Honor Ateneo-Gandia

El nostre equip d’Honor va jugar a l’Ateneo el dia 30 d’Octubre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Bolo, A. Fuster i C. Amador. Els nostres jugadors varen guanyar 2 a 6.

Lliga Honor Gandia-Círculo Mercantil de Castelló

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 24 d’Octubre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i A. Fuster. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Primera La Alcudia-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a La Alcudia el dia 17 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Va guanyar La Alcudia per 6 a 2.

Primera Jornada de la Lliga Autonòmica Jocs de Serie (Seu de Gandia A)

Equips participants: Gandia A, Gandia B i Almussafes.

Lliga Primera CV Moncada-Gandia

El nostre equip de Primera va jugar a Moncada el dia 10 d’Octubre. L’equip va estar format per A. Fuster, C. Amador, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 2 a 6.

Lliga Primera CV Gandia-C. Mercantil

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 9 d’Octubre. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

OPEN LLIURE Comunitat Valenciana

El nostre equip de Lliure va jugar a Sueca els dies 12 i 13 de Setembre. L’equip va estar format per J. Muñoz, L. Molpeceres i E. Borja.

Lliga Primera CV Gandia-Torrent

El nostre equip de Primera va jugar a casa el dia 12 de Setembre. L’equip va estar format per A. Fuster, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Els nostres jugadors varen guanyar 8 a 0.

Lliga Honor CV Gandia-Sueca

El nostre equip d’Honor va jugar a casa el dia 5 de Setembre. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, A. Fuster i S. Bolo. Els nostres jugadors varen guanyar 6 a 2.