Lliga 2021-22

Lliga Honor Nacional

El 21 de Novembre hem jugat la quarta jornada de la Lliga de Nacional front al l’Escola Nacional. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Hem quedat 2-6.

Lliga Primera Alzira-Gandia

L‘equip de Primera va jugar el dia 20 de Novembre contra L’Alzira. L’equip va estar format per S. Bolo, C. Amador, V. Cholvi i N. Sastre. Varem empatar.

Campionat Autonòmic Jocs de Sèrie

El 6 de Novembre es va jugar a Sueca el Campionat Autonòmic de Jocs de Sèrie de 3ª categoria. Pel nostre club varen jugar Lucas Molpeceres, Edu Borja i Salvador Soler. Molt bons resultats: Edu Borja campió i Salvador Soler subcampió. Enhorabona a tots!!!!

Lliga Honor Nacional

El 6 de Novembre hem jugat la tercera jornada de la Lliga de Nacional front al C.B. Granollers. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i C. Amador. Varem guanyar 2 a 6, i anem quarts a la classificació general.

Lliga Primera Gandia-Ateneo

L‘equip de Primera va jugar el dia 6 de Novembre contra el Ateneo. L’equip va estar format per S. Bolo, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 8-0.

Lliga Honor Gandia-Ateneo

L’equip d’Honor va jugar el dia 30 d’Octubre contra lÄteneo. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Varem guanyar 8-0.

Lliga Primera La Alcudia-Gandia

L’equip de Primera va jugar el dia 23 d’Octubre contra La Alcudia. L’equip va estar format per S. Bolo, C. Amador, X. Pascual i V. Cholvi. Varem empatar.

Lliga Jocs de Serie

L’equip de Jocs de Sèrie comença la temporada a Almussafes. El futur del club que, poc a poc, va consolidant-se a la modalitat.

Lliga Honor Nacional

El 23 d’Octubre hem jugat la segona jornada de la Lliga de Nacional front al Palma. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Varem perdre 6 a 2, però l’equip va vendre cara la derrota, amb marcadors molt ajustats.

Lliga Honor Nacional

El 9 d’Octubre hem començat la Lliga de Nacional amb una victòria per 6 a 2 front al València. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster.

Lliga Primera Gandia-Mislata

L’equip de Primera va jugar el dia 11 d’Octubre contra el Mislata. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 6-2..

Lliga Honor Llíria-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el dia 12 d’Octubre contra el Llíria. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i C. Amador. Varem guanyar 0-8..

Lliga Honor Torrent-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el dia 11 de Setembre contra el Torrent. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i J.R. Fuster. Varem perdre 5-3.

Lliga Honor Sueca-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el día 5 de Setembre contra el Sueca. L’equip va estar format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Varem empatar.

Lliga Honor Gandia-Paiporta

Comencem la lliga i l’equip d’Honor va jugar el día 4 de Setembre contra el Paiporta. L’equip va estar format per S. Verdú (que torna a jugar després de varis anys sense fer-ho), F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Varem empatar.