Lliga 2021-22

Lliga Primera – Final a 4

El 9 de Juliol l’equip de Primera va disputar la Final a 4 front als equips del Castalla, Campello i Moncada. Finalment, hem quedat tercers en el Campionat Autonòmic de Primera Divisió.

Lliga Honor Nacional

El 4 i 5 de Juny hem jugat els últims partits de la Lliga d’Honor Nacional. Any per oblidar, degut a a que 2 dels nostres pilars han tingut problemes mèdics. Baixem a Primera, però pensant ja en la tornada a la divisió d’Honor.

Lliga Honor Nacional

El 30 d’Abril hem jugat contra el Matadepera. L’equip a estat format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i V. Cholvi. Hem perdut 2-6.

Lliga Honor Nacional

El 19 de Març hem jugat contra el C.B. Granollers. L’equip a estat format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Hem perdut 2-6.

Lliga Honor Nacional

El 5 de Març hem jugat contra el Palma. L’equip a estat format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Hem perdut 2-6.

Lliga Primera Mislata-Gandia

El 4 de Març l’equip de Primera va jugar contra el Mislata. L’equip va estar format per X. Pascual, E. Borja, L. Molpeceres i N. Sastre. Varem perdre 6-2.

Lliga Honor Mislata-Gandia

El 26 de Febrer l’equip d’Honor va jugar a Mislata. L’equip va estar format per F. Estruch, C. Amador, J.R. Fuster i V. Cholvi. Varem perdre 6-2.

Lliga Honor Nacional

El dia 19 de Febrer l’equip de Nacional ha jugat contra el Valencia. L’equip va estar format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Hem quedat 8-0.

Lliga Honor Nacional

Els dies 12 i 13 de Febrer l’equip de Nacional ha jugat 3 partits al CAR. No ha hi hagut sort, i no hem aconsegit cap punt.

Lliga Primera La Vall-Gandia

L’11 de Febrer hem jugat contra La Vall. L’equip va estar format per S. Bolo, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 2-6..

Lliga Honor Gandia-Llíria

El 6 de Febrer hem jugat contra el Llíria. L’equip va estar format per S. Verdú, S. Bolo, C. Amador i J.R. Fuster. Varem empatar.

Lliga Honor Gandia-Torrent

El 5 de Febrer hem jugat contra el Torrent. L’equip va estar format per S. Verdú, F. Estruch, S. Bolo i C. Amador. Varem guanyar 6 a 2.

Lliga Honor Paiporta-Gandia

El 30 de Gener hem jugat contra el Paiporta. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Varem perdre 6 a 2.

Lliga Honor Nacional

El 15 de Gener hem jugat la sexta jornada de la Lliga de Nacional front al Cartagena. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Hem quedat 6-2.

Lliga Primera Gandia-Betxí

L’equip de Primera va jugar el dia 29 de Gener contra El Betxí. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem empatar.

Lliga Jocs de Serie

El 15 de Gener l’equip de Jocs de Sèrie va juagr la segona jornada de lliga a Xiva, contra el Sueca i el Xiva. L’equip va estar format per J. Muñoz, E. Borja i S. Soler.

Lliga Honor Nacional

El 15 de Gener hem jugat la quinta jornada de la Lliga de Nacional front al Matadepera. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Hem quedat 2-6.

Lliga Primera Alzira-Gandia

L‘equip de Primera va jugar el dia 20 de Novembre contra L’Alzira. L’equip va estar format per S. Bolo, C. Amador, V. Cholvi i N. Sastre. Varem empatar.

Campionat Autonòmic Jocs de Sèrie

El 6 de Novembre es va jugar a Sueca el Campionat Autonòmic de Jocs de Sèrie de 3ª categoria. Pel nostre club varen jugar Lucas Molpeceres, Edu Borja i Salvador Soler. Molt bons resultats: Edu Borja campió i Salvador Soler subcampió. Enhorabona a tots!!!!

Lliga Honor Nacional

El 6 de Novembre hem jugat la tercera jornada de la Lliga de Nacional front al C.B. Granollers. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i C. Amador. Varem guanyar 2 a 6, i anem quarts a la classificació general.

Lliga Primera Gandia-Ateneo

L‘equip de Primera va jugar el dia 6 de Novembre contra el Ateneo. L’equip va estar format per S. Bolo, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 8-0.

Lliga Honor Gandia-Ateneo

L’equip d’Honor va jugar el dia 30 d’Octubre contra lÄteneo. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Varem guanyar 8-0.

Lliga Primera La Alcudia-Gandia

L’equip de Primera va jugar el dia 23 d’Octubre contra La Alcudia. L’equip va estar format per S. Bolo, C. Amador, X. Pascual i V. Cholvi. Varem empatar.

Lliga Jocs de Serie

L’equip de Jocs de Sèrie comença la temporada a Almussafes. El futur del club que, poc a poc, va consolidant-se a la modalitat.

Lliga Honor Nacional

El 23 d’Octubre hem jugat la segona jornada de la Lliga de Nacional front al Palma. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster. Varem perdre 6 a 2, però l’equip va vendre cara la derrota, amb marcadors molt ajustats.

Lliga Honor Nacional

El 9 d’Octubre hem començat la Lliga de Nacional amb una victòria per 6 a 2 front al València. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i A. Fuster.

Lliga Primera Gandia-Mislata

L’equip de Primera va jugar el dia 11 d’Octubre contra el Mislata. L’equip va estar format per C. Amador, J.R. Fuster, X. Pascual i V. Cholvi. Varem guanyar 6-2..

Lliga Honor Llíria-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el dia 12 d’Octubre contra el Llíria. L’equip va estar format per J.L. Pascual, S. Verdú, F. Estruch i C. Amador. Varem guanyar 0-8..

Lliga Honor Torrent-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el dia 11 de Setembre contra el Torrent. L’equip va estar format per J.L. Pascual, F. Estruch, S. Bolo i J.R. Fuster. Varem perdre 5-3.

Lliga Honor Sueca-Gandia

L’equip d’Honor va jugar el día 5 de Setembre contra el Sueca. L’equip va estar format per S. Verdú, F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Varem empatar.

Lliga Honor Gandia-Paiporta

Comencem la lliga i l’equip d’Honor va jugar el día 4 de Setembre contra el Paiporta. L’equip va estar format per S. Verdú (que torna a jugar després de varis anys sense fer-ho), F. Estruch, A. Fuster i C. Amador. Varem empatar.